Най-често обработвани зони на BodyTite

bodytite корем
корем
bodytite гърди
гърди
bodytite ръце
ръце
bodytite паласки
паласки
елиминиране на мастни натрупвания бричове
бричове
елиминиране на мастни натрупвания колене
колене
елиминиране на мастни натрупвания корем
седалище
елиминиране на мастни натрупвания бедра
вътрешна част на бедрата

BodyTite™

BodyTite ™ използва патентована технология за радиочестотна асистирана липолиза (RFAL™). Иновативната система разгражда и извежда мазнините в дълбокия подкожен слой с радиочестотна енергия като успоредно с това достига максимална контракция на кожата в третираната зона.

Революция в моделиранетона тяло

BodyTite™ дава фантастични резултати при третиране на зони, които трудно се повлияват от диети или физически упражнения – натрупвания в областта на ръцете, гърдите, бричовете, седалището и ханша, бедрата и колената.

Процедурата е бърза и минимално инвазивна. За максимален комфорт при обработката на единичните и по-малки зони използваме местно обезболяване, а третирането на широки или няколко зони едновременно се извършва под обща анестезия.

Предимства на BodyTite

дълготраен ефект

Ефектът се наблюдава веднага след спадане на отока още на първия месец след процедурата, като окончателният резултат се разгръща до няколко месеца и трае над 6 години

бърз възстановителен период

Повечето пациенти се връщат към обичайния си начин на живот няколко дни след процедурата

без излишни разрези и белези

Миниинвазивната методика позволява постигане на максмален ефект в обработената зона без излишни белези и изрязване на тъкани.

до 40% стягане на кожата

Радиочестотната енергия е най-мощният апаратен метод за стимулиране на колаген тип 1 в подкожието, а той подобрява значително еластичността на кожата

Denkov

Dr Denkov MD - пластична,естетична хирургия

bodytite

международен сертифициран тренер за платформата Inmode RF и процедурите FaceTite, BodyTite и Fractora

алтернатива на липосукцията

първият лекар, извършващ процедурата BodyTiTe в България.

доволни клиенти

над 500 доволни пациенти само за 1 година

Др. Денков
отговаря на вашите въпроси

Могат да се третират всички зони от тялото с натрупване на мастна тъкан и отпускане на кожата, като най-често обработвани са: Ръце, корем, повдигане на гърди- паласки, Външна и вътрешна част на бедрата, Колене.

Подходящ е всеки пълнолетен пациент, който е в клинично здраве и има натрупване на излишни мазнини и отпусната кожа в определени зони от тялото. Необходима е консултация с д-р Денков преди записване за процедура.

Специалният накрайник на системата BodyTite доставя енергия до третираната зона благодарение на тънка канюла, която навлиза в подкожието през фин разрез (4-6мм). Тя действа в синхрон с външен електрод, който също използва радиочестотна енергия с висока температура за обработка на участъка. Нагряти до 70 градуса, до 30% от подкожните мазнини се стопяват моментално и аспирират. Доставената радиочестотна енергия до зоната помага на организма да разгради останалите мастни натрупвания в следващите 2 до 6 месеца. Научно доказано е, че радиочестотната енергия стимулира образуването на колаген тип 1 в подкожието, а той подобрява значително еластичността на кожата и постига ефективно стягане на кожата до 40%.

  • Предварителна консултация, по време на която лекарят преценява кои зони ще бъдат третирани и какво количество радиочестота ще е необходимо да достигне до тях;
  • Заснемане на пациента и архивиране на снимковия материал за сравнение при постиганена желания ефект от процедурата;
  • Прецизно разчертаване на зоните, които ще бъдат третирани и дезинфекция на работното поле;
  • Прилагане на местен анестетик и извършване на инцизия между 1 и 3мм, през която канюлата ще влезе в подкожието;
  • Обработка на зоната със специалният накрайник BodyTite™ до достигане на предварително зададената температура „отвътре“ и „отвън“;
  • Аспирация на разтопената мастна тъкан и затваряне на тънкият кожен разрез;
  • Почистване и превръзка на пациента и поставяне на еластично бельо, което да компресира обработената зона.

  • Появата на оток, зачервяване, синини или хематоми в третираната зона непосредствено след процедурата;
  • Поява на неравни или твърди участъци за период от две до четири седмици след процедурата;
  • Изтръпване или загуба на чувствителност в третираната зона от две до четири седмици след процедурата.

Пациентите наблюдават намаляване на обема и стягане на кожата веднага след процедурата, а резултатът се разгръща в следващите няколко месеца и има дълготраен ефект – над 6 години.

След процедурата BodyTite, извършена от специалистите на DR—DENKOVA DERMATOLOGY, пациентът може да се прибере вкъщи на същия ден. Възстановяването е индивидуално в зависимост от зоните, които обработваме, тяхната големина и в повечето случаи можете да се върнете към нормалното си ежедневие след няколко дни