Ние имаме около 21-22 милиарда мастни клетки, които играят ролята на енергиен резерв по време на бременност и климакс, докато при мъжете те са значително по-малко. Затова висококалоричното хранене, липсата на достатъчно физически упражнения и хормоналните промени причиняват различни форми на целулит при жените. D-Actor Masterplus терапия против целулит с шокови вълни ни помага да преодолеем този проблем.

Високотехнологичната терапия против целулит с шокови вълни D-Actor Masterpuls изглажда портокаловата кожа

D-actor Masterpuls е шоково-вълнова терапия, която успешно се бори с портокаловата кожа, със слабостта на съединителната тъкан, нарушенията в метаболизма и разпределението на мазнините, и влакнестите промени в тъканите.

Какви са предимствата на терапия против целулит с шокови вълни?

 • Процедурата може да се прилага във всеки сезон.
 • Подходяща е както за леки, така и за по-тежки форми на целулит.
 • Подобрява състоянието на кожата след липосукция.
 • В DR—DENKOVA DERMATOLOGY шоково-вълновата терапия се провежда с високотехнологичната апаратура на фирмата Storz Medical, лидер в производството на медицинска техника и консумативи, доказала качеството си и на българския пазар.
възраст икона

20-70

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

8-10

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Цена за терапия против целулит с шокови вълни - D-Actor Masterpuls

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за терапия против целулит с шокови вълни

В областта на въздействие специалист от DR—DENKOVA DERMATOLOGY прилага ултразвуков гел, който предотвратява загуба на енергия и прави процеса възможно най-ефективeн. Продължителността на терапията е 20-30 минути. Усещането е приятно – леки, меки удари върху кожата. Зоните, които се обработват са корем, бедра, задни части, ханш, ръце.

Когато мастните клетки нараснат по размер, те притискат и нарушават циркулацията в съединителната тъкан. При натиска се оформя целулит, видим с просто око. По време на процедурата шоковите вълни (звукови вълни), предават енергиен импулс на тъканите със скорост от 1500 м/сек. По този начин се увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани, без да се разрушават клетките. Активира се метаболизма на мазнините и липолизата, стимулира се микроциркулацията и лимфния дренаж. В резултат мастните клетки се освобождават от мазнините, които се отстраняват от кръвообращението.

Веднага след процедурата можете да се върнете към обичайното си ежедневие.

След процедурата се постига намаляване на дебелината на подкожния слой мастна тъкан, увеличава се плътността на съединителната тъкан, видимo се подобрява текстурата и еластичността на кожата.

За да постигнете добри резултати са необходими 8 процедури при целулит 1-2 степен и 10 процедури при целулит 3-4 степен. Препоръчва се два пъти седмично провеждане на сесиите.

 • При бременност и кърмене;
 • При проблеми с кръвосъсирването;
 • При наличието на пейсмейкър;
 • При тумори близо до зоната на влияние;
 • При хронична чернодробна или бъбречна недостатъчност;
 • При флебит или тромбоза на дълбоките вени на краката;
 • При транзакции с вените или краката/склеротерапия;
 • При захарен диабeт.