Може ли традиционният фейслифтинг да бъде заменен с неоперативна процедура, която постига блестящите резултати на хирургичната интервенция? Разбира се! Това става с ултразвуков фейслифт Doublo-S.

Doublo-S е щадяща, ефективна и достъпна алтернатива на оперативния фейслифт.

Ултразвуков фейслифт Doublo-S вече демонстрира впечатляващи резултати в нашата клиника. Той действа на дълбочината, до която достигат пластичните хирурзи, и обновява лицето отвътре навън. Апаратът от най-ново поколение работи с HiFu технология, златният стандарт в неоперативния фейслифт. Той достига до най-дълбокия слой на кожата, доскоро запазен само за скалпела.

Какви са предимствата на ултразвуков HiFu фейслифт Doublo-S

 • Лифтира всички слоеве на меката тъкан, без да уврежда повърхността на кожата. Околоочната зона също се повлиява и уплътнява добре.
 • При този тип лифтинг се избягват рисковете и негативите на операцията – болка, белези, дълъг възстановителен период.
 • Процедурата се прилага целогодишно и е подходяща за хора с всякакъв тип и цвят на кожата.
 • Цената на апаратния SMAS лифтинг е в пъти по-ниска от тази на хирургичния.
 • Doublo-s е сертифициран апарат, което гарантира безопасното му използване на територията на ЕС.
възраст

35-60+

Подходяща
възраст

времетраене

60 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

тип терапия

Апаратна

Тип
терапия

Цени за ултразвуков фейслифт Doublo-S

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за ултразвуков HiFu фейслифт Doublo-S

Манипулацията не предизвиква дискомфорт, затова обезболяването е единствено с крем анестезия, който специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY нанасят. Върху кожата се редуват 3 накрайника, които излъчват ултразвук на различна дълбочина. Първият (1.5 мм дълбочина) стимулира повърхностния слой на дермата като заглажда бръчките и избистря тена. Вторият (до 3 мм) въздейства върху средната и дълбока дерма, стопявайки натрупаните мастни образувания. Третият (до забележителните 4.5мм дълбочина, на която работят пластичните хирурзи) стяга мускулния апоневротичен слой или т.нар. SMAS.

Фокусираният ултразвук свива и скъсява колагеновите и еластинови влакна, които съединяват мускулния слой с повърхността на кожата и повдига SMAS слоя (вид ципа, изградена от колагенови и еластинови влакна, която отделя подкожието от подлежащите мускули и служи като арматура за подържането на тъканите).

Процедурата подмладява и повдига кожата на лицето; лифтира веждите и клепачите; изглажда бръчките; стимулира колагена; премахва двойната брадичка и мастните натрупвания; възстановява V-образната форма на лицето; избистря тена и заличава фините бръчици и несъвършенствата.

Веднага след процедурата можете да се върнете към ежедневието и ангажиментите си.

Стягащият и повдигащ ефект се разгръща от 3 до 6 месеца след процедурата. Максимална полза от манипулацията се наблюдава в най-чувствителния период на трансформация на лицето – между 40 и 50-годишна възраст, когато процесите на отпускане видимо се ускоряват. Положителни промени отчитат и пациенти до 70 г. На видими и трайни резултати може да се радвате до две години след една сесия с ултразвуков фейслифт Doublo-S.

Ефектът е гарантиран само след една процедура. За пушачи или пациенти с по-напреднало отпускане на кожата може да са необходими 2 сесии.

 • Препоръчваме да запазите час за своя неоперативен фейслифт преди инжектирането на хиалуронови пълнители, тъй като той би повлиял резорбирането им. Ако вече имате поставени филъри, можете да се консултирате с наш дерматолог, който да определи кога е подходящо да преминете към процедура с Doublo-S.
 • При бременност и кърмене;
 • Тежки форми на акне;
 • Открити рани по кожата;
 • Ракови и ендокринни заболявания;
 • Прием на антикоагулантни препарати;