Дори когато спортуваме редовно и се храним умерено, не винаги можем да се разделим с излишните сантиметри и целулита. С радиочестотен лифтинг за тяло Exilis, иновативната технология за оформяне на тялото, която атакува мастните депа на голяма дълбочина, ще оформите силуета и ще кажете: „Сбогом!“ на портокаловата кожа.

Какви са предимствата на радиочестотен лифтинг за тяло Exilis

  • Еxilis е единственият апарат, който комбинира високочестотни радиовълни и ултразвук.
  • В апарата е монтирана система за контрол на енергията, която осигурява безопасност както на пациента, така и на оператора. Рискът от изгаряне е сведен до минимум.
  • Технологията не само стопява, но и изглажда кожата.
възраст

20-70+

Подходяща
възраст

времетраене

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

тип терапия

Апаратна

Тип
терапия

Цени за радиочестотен лифтинг за тяло Exilis

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за радиочестотен лифтинг Exilis

С накрайника на апарата може да се обработват различни зони – корем, вътрешна, външна и задна част на бедрата, паласки, задни части, колене, вътрешна част на ръцете, гръб. Работи се в два режима – намаляване на обиколките и премахване на целулита.

Енергията загрява мастната тъкан на голяма дълбочина – до 2,5-3 см. По този начин се активира обмяната, а мастният слой се съкращава и като дебелина, и като количество клетки. В същото време контролът на температурата ефективно охлажда повърхността на кожата и я защитава от прегаряне.

Веднага след процедурата можете да се върнете към обичайното си ежедневие.

Стопяването на обема на мастните отлагания и намаляването на обиколките се вижда след първите 2-3 процедури.

За постигане на трайни резултати са необходими между 4 и 6 процедури. Интервалът между всяка от тях трябва да бъде една-две седмици. Специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще ви консултират индивидуално относно броя и честотана на посещенията.

  • При бременност;
  • По време на кърмене.