Страдате от леко или средно отпускане на кожата в долната част на лицето – брадичката, шията и линията на челюстта, но не се решавате да минете под скалпела, защото си представяте шевове, отоци и дълго възстановяване? Запознайте се с процедурата за стягане на отпусната кожа на лицето FaceTite.

Процедура за стягане на отпусната кожа на лицето FaceTite повлиява отпусната кожа в долната част на лицето, а ефектът е като след хирургична манипулация

Стягането на тази зона вече може да се направи и с минимално инвазивна и слабо травматична процедура, точно толкова ефективна, колкото и традиционния фейслифтинг. FaceTite опъва и уплътнява кожата по начин, който дълго беше възможен единствено чрез хирургичните методи. А резултатите са впечатляващи.

Какви са предимствата на процедурата стягане на отпусната кожа на лицето FaceTite?

  • Процедурата е подходяща за всички, без ограничение във възрастта.
  • Не се налага рязане на тъканите, не предизвиква подуване или дискомфорт.
  • Не оставя белeзи, за разлика от оперативния лифтинг.
  • Възстановителният период е много по-къс в сравнение с хирургичните манипулации.
  • Превъзхожда многократно останалите неинвазивни методи за третиране на отпусната кожа.
възраст икона

35-70

Подходяща
възраст

времетраене икона

60 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

АпаратнаМиниинвазивна

Тип
терапия

Цена за процедурата FaceTite

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за стягане на отпусната кожа на лицето FaceTite

Процедурата се извършва под пълна или местна анестезия. Със специална канюла с пластмасов накрайник специалистът от DR—DENKOVA DERMATOLOGY влиза под кожата и обработва малки зони с радиочестота.

Минимално инвазивната радиочестотна енергия въздейства върху тъканите, свива отпуснатите зони и оформя младежки контур.

Пациентът може да напусне клиниката веднага след процедурата, да се прибере у дома и да се върне към обичайния си начин на живот. Единственото изискване е да носи стягаща превръзка в областта на манипулацията в продължение на два до три дни.

Резултатът се забелязва непосредствено след процедурата. Пълният ефект се разгръща от 6 до 12 седмици след манипулациятa и продължава над 6 години.

Процедурата се извършва еднократно.

Ефект в развитие

Разгледайте галерия с впечатляващите резултати, които постигаме с FaceTite