Кожата ни се дехидратира бързо и лесно, особено ако е светла, прекаляваме с излагането на слънце или пушим. Лицето изглежда сухо, повяхнало и уморено, фините бръчки го обгръщат с фина мрежа. На помощ идва терапията хиалуронов мезолифт.

Време е за хиалуруонов мезолифт

В огледалото виждате суха, уморена, загубила свежестта си кожа? Процедурата, която най-бързо връща свежестта и подобрява качеството на повърхността на епидермиса, е хиалуроновият мезолифт. Тази мощна биоревитализацията е и чудесна превенция срещу стареенето.

Какви са предимствата на хиалуронов мезолифт?

  • Терапията хиалуронов мезолифт е подходяща за хора с различен тен и може да се извършва целогодишно.
  • Бързо съживява и възстановява кожата през всеки сезон (особено в края на лятото, когато дехидратацията е най-силна).
  • Може да се комбинира с повърхностни и средно-дълбоки химични пилинги. Също така е чудесен завършек на всички светлинни, лазерни, радиочестотни и други апаратни процедури.
  • Хиалуроновата киселина се понася отлично, защото е естествена субстанция, която се намира в тъканите на всички организми.
възраст

30+

Подходяща
възраст

времетраене

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

3

Необходим
брой процедури

процедури

Инжекционна

Тип
терапия

Често задавани въпроси за хиалуронов мезолифт

Процедурата се извършва от квалифицирани специалисти от Dr Denkova Dermatology. Обработваната зона се обезболява с упойка. В кожата се въвежда стерилен, еластичен, чист и прозрачен гел, който се състои от хиалуронова киселина с определена плътност, адаптиран за приложение върху лице и деликатни зони (околоочен контур, шия, деколте, гръб на дланите). След инжектирането на продукта може да се направи лек масаж.

Хиалуроновата киселина изпълва кожата отвътре, като повлиява отлично зоните с изразена дехидратация и фини бръчки.

След някои от убожданията е възможно да се получават малки синини. За да ги избегнете, ви препоръчваме да не приемате аспирин или други противовъзпалителни медикаменти 4-5 дни преди манипулацията.

Резултатите се виждат бързо. Броени дни след първата процедура ще се радвате на по-свежа, сияйна, тонизирана и еластична кожа.

За да извлечете максимална полза от хиалуруоновия мезолифт е желателно да проведете първоначален курс от 3 терапии през около месец. Постигнатите резултати могат да се поддържат с една процедура през три месеца.

Хиалуроновата киселина не трябва да се прилага в области на активни възпалителни процеси (при активно акне, херпес, екзема и др.)