Кожата ни се дехидратира бързо и лесно, особено ако е светла, прекаляваме с излагането на слънце или пушим. Лицето изглежда сухо, повяхнало и уморено, фините бръчки го обгръщат с фина мрежа. На помощ идва терапията хиалуронов мезолифт.

Време е за хиалуруонов мезолифт

В огледалото виждате суха, уморена, загубила свежестта си кожа? Процедурата, която най-бързо връща свежестта и подобрява качеството на повърхността на епидермиса, е хиалуроновият мезолифт. Тази мощна биоревитализацията е и чудесна превенция срещу стареенето.

Какви са предимствата на хиалуронов мезолифт?

  • Терапията хиалуронов мезолифт е подходяща за хора с различен тен и може да се извършва целогодишно.
  • Бързо съживява и възстановява кожата през всеки сезон (особено в края на лятото, когато дехидратацията е най-силна).
  • Може да се комбинира с повърхностни и средно-дълбоки химични пилинги. Също така е чудесен завършек на всички светлинни, лазерни, радиочестотни и други апаратни процедури.
  • Хиалуроновата киселина се понася отлично, защото е естествена субстанция, която се намира в тъканите на всички организми.
възраст икона

30+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

3

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Цени за хиалуронов мезолифт

Цената на мезотерапията зависи от съдържанието на коктейла, който се инжектира. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на предварителната консултация за процедурата нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

Често задавани въпроси за хиалуронов мезолифт

Процедурата се извършва от квалифицирани специалисти от DR—DENKOVA DERMATOLOGY. Обработваната зона се обезболява с упойка. В кожата се въвежда стерилен, еластичен, чист и прозрачен гел, който се състои от хиалуронова киселина с определена плътност, адаптиран за приложение върху лице и деликатни зони (околоочен контур, шия, деколте, гръб на дланите). След инжектирането на продукта може да се направи лек масаж.

Хиалуроновата киселина изпълва кожата отвътре, като повлиява отлично зоните с изразена дехидратация и фини бръчки.

След някои от убожданията е възможно да се получават малки синини. За да ги избегнете, ви препоръчваме да не приемате аспирин или други противовъзпалителни медикаменти 4-5 дни преди манипулацията.

Резултатите се виждат бързо. Броени дни след първата процедура ще се радвате на по-свежа, сияйна, тонизирана и еластична кожа.

За да извлечете максимална полза от хиалуруоновия мезолифт е желателно да проведете първоначален курс от 3 терапии през около месец. Постигнатите резултати могат да се поддържат с една процедура през три месеца.

Хиалуроновата киселина не трябва да се прилага в области на активни възпалителни процеси (при активно акне, херпес, екзема и др.)