Един филър. Много приложения.

Козметичните хиалуронови филъри са онези незаменими продукти, с които лесно се коригират дефекти по лицето и тялото, и се постига младежка и по-свежа визия. Но това не е всичко. С тях се третират ѝ фини линии, дълбоки бръчки, кожни депресии и белези. Опитният лекар специалист може да ги използва и за промени в обема и формата на устните, скулите, брадичката, носа или цялостния контур на лицето.

Сила. Финес. Пластичност. Това е твоят Juvederm® филър

В клиниките DR—DENKOVA DERMATOLOGY се стремим да подчертаваме уникалността на лицето. Именно за това, работим с най-високия клас филъри от Juvederm®. Техните патентовани формули позволяват таргетирането на различни проблеми и адаптирането на филъра към нуждите на пациента. Защо ги избираме?

Какви са предимствата на прочутите хиалуронови филъри

  • Хиалуроновата киселина е естествена съставка на организма, която, използвана като филър, се резорбира след време и не предизвиква никакви странични реакции.
  • Филърите се комбинират идеално с ботулинов токсин. Лицето придобива ведрост, свежест, изглежда по-младо, изпънато.
  • Могат да се съчетават също с лазерни процедури и химичен пилинг.
възраст икона

20-70+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Цени за хиалуроновите филъри

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

Често задавани въпроси за хиалуроновите филъри

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.

Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.

Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.

Обикновено резултатите са видими около 4-6 месеца. Това зависи от индивидуалните особености на организма.

Процедурите се извършват на всеки 6-12 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в третираната област.

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Не забравяйте и да следете промоционалните дни в клиниките ни в София и Варна.