Козметичните хиалуронови филъри са онези незаменими продукти, с които лесно се коригират дефекти по лицето и тялото, и се постига младежка визия. С тях се третират фини линии и дълбоки бръчки, кожни депресии и белези. Опитният дерматолог може да ги използва и за да промени обема и формата на устните, скулите, брадичката, носа.

В DR—DENKOVA DERMATOLOGY работим с най-високият клас клинично изпитани и официално регистрирани в Европа продукти на Juvederm® със сертификат за качество, състав и концентрация.

Всеки хиалуронов филър е с различни съставки, трайност и плътност. Специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY ще изберат най-подходящия за всеки проблем и зона, като се съобразява с анатомията и спецификите на пациента. В зависимост от това дали веществото, което се въвежда в кожата се резорбира или не, филърите се делят на резорбируеми и нерезорбируеми. През последните години много популярни са продуктите, съдържащи хиалуронова киселина.

Какви са предимствата на прочутите хиалуронови филъри

  • Хиалуроновата киселина е естествена съставка на организма, която, използвана като филър, се резорбира след време и не предизвиква никакви странични реакции.
  • Филърите се комбинират идеално с ботулинов токсин. Лицето придобива ведрост, свежест, изглежда по-младо, изпънато.
  • Могат да се съчетават също с лазерни процедури и химичен пилинг.
възраст икона

20-70+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

4-6

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Цени за хиалуроновите филъри

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

Често задавани въпроси за хиалуроновите филъри

Предварителни тестове не са необходими. Материалът се инжектира в кожата чрез тънка игла на различна дълбочина, в зависимост от конкретните нужди. За по-голям комфорт, местата може да се обезболят с локален анестетик.

Мекият, удобен за работа продукт извайва нови, естетични и естествено изглеждащи форми.

Всички възможни реакции са временни и индивидуално обособени. Те могат да бъдат зачервяване, лек оток, болка, промяна на цвета на апликирания участък. Отшумяват в течение на няколко дни до седмица.

Обикновено резултатите са видими около 4-6 месеца. Това зависи от индивидуалните особености на организма.

Процедурите се извършват на всеки 6-12 месеца – приблизително това е периодът, в който хиалуроновите филъри се разграждат от организма.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в третираната област.