Как изглежда жадната кожа? Суха, повяхнала, прорязана от фини линии. А какво е спасението? Ударна хидратация с правилните стъпки и точните съставки. Уменията на нашите козметици и мощната хиалуронова терапия с продуктите на Institut Esthederm връщат влагата в епидермиса и правят лицето свежо и привлекателно сочно.

Regenerate Banners

Какви са предимствата на интензивната хиалуронова терапия?

  • Терапията е подходяща за всеки сезон
  • Работи се с три форми на хиалуронова киселина за максимален ефект
  • Фините линии се изпълват отвътре
  • Епидермисът се рехидрататира дългосрочно
възраст икона

30-60

Подходяща
възраст

времетраене икона

30-45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

8-10

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Козметична

Тип
терапия

Цена на интензивната хиалуронова терапия?

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Стартираме с нежно почистване и подсушаване на кожата. Последователно нанасяме върху лицето, врата и деколтето интензивен хиалуронов серум, интензивен хиалуронов крем и интензивна хиалуронова маска, като не пропускаме деликатните зони около очите и устните.

Като нанасяме продуктите за интензивна грижа с нежни масажни движения, внасяме в дълбочина молекули хиалуроновата киселина. По този начин попълваме водния резерв на кожата и я рехидратираме.

Процедурата е изключително деликатна и не предполага дискомфорт или зачервявания. Веднага след нея можете да се върнете към ежедневните си занимания.

Ефектът се вижда моментално. Още след първата процедура сухите участъци и опъването изчезват, комфортът се повишава. В хода на терапията фините линии се изпълват отвътре навън, а бръчките се омекотяват.

Повърхността става мека и перфектно хидратирана. Драматично се повлиява и нежната зона на околоочния контур. В края на курса умората от лицето е изтрита.

При дехидратирана кожа с фини линии, ние от DR—DENKOVA DERMATOLOGY, ви препоръчваме да прилагате терапията веднъж седмично. Оптималните резултати се разгръщат след пълния двумесечен курс и се задържат месеци наред.

Продуктите на Institut Esthederm, които използваме

  • Intensive серум с хиалуронова киселина
  • Intensive серум за околоочен контур с хиалуронова киселина
  • Intensive крем с хиалуронова киселина
  • Intensive маска с хиалуронова киселина