Да опишем съвършеното лице е лесно: хармонични пропорции, приятна симетрия и изразена граница между челюстта и шията.

Когато обаче тази ясна линия започне да изчезва или да става вълнообразна (а това се случва, когато кожата изтънява, меката тъкан се отпуска, а костната структура се променя), красивата овална форма се разлива и деформира.

Създаден специално за линията на челюстта и брадичката, Juvederm Volux (филър с хиалуронова киселина) категорично оформя и предефинира долната част на лицето.

Според редица изследвания, 51% от мъжете и жените биха искали да противодействат на нежеланата промяна в тази зона, но без да прибягват към хирургична намеса.

С Juvederm Volux (филър с хиалуронова киселина) възможностите за неинвазивна, но видима корекция рязко се увеличават. Качествата на продукта са гарантирани от VYCROSS технологията (патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина), използвана в утвърдените Juvederm Voluma, Juvederm Volift и Juvederm Volbella.

Какви са предимствата на Juvederm Volux?

  • Структуриращ гел с висока концентрация на хиалуронова киселина, Juvederm Volux осигурява по-мощна дефиниция на контура от всеки продукт в естетичната дерматология.
  • С него се оформя ъгъла на мандибулата (долната челюст) и се осигурява хармонична проекция при малка и слабо изразена брадичка.
  • Стабилизирането на линията на челюстта повлиява състоянието на шията, а промяната на брадичката хармонизира цялостно лицето.
  • Juvederm Volux е изключително подходящ за пациенти в по-зряла възраст, при които други филъри не се справят със загубата на еластичност и костна плътност.
  • Осигурява значителна корекция без болка, риск и време за възстановяване.
  • Запазва формата си и не мигрира при инжектиране, гарантира продължителен ефект.
възраст икона

30+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15 - 30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Каква е цената на филъра Juvederm Volux?

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

Често задавани въпроси за филър Juvederm Volux

Поставянето на Juvederm Volux се извършва дълбоко под кожата по линията на челюстта и/или в брадичката. Като много продукти от семейството на Juvéderm, този пълнител също съдържа лидокаин за максимален комфорт при поставянето му.

Дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум благодарение на техниката на инжектиране на специалистите на DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Ефектът се вижда веднага след процедурата. Според проучванията, 95% от пациентите са изключително удовлетворени три месеца след поставянето на Juvederm Volux. На 18-ия месец 62% от тях продължават да описват резултатите като отлични.  

Една процедура е достатъчна за постигане на дълготраен ефект.

  • При свръхчувствителност към хиалуронова киселина;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.