С възрастта колагеновите и еластинови фибри отслабват и се разрушават, а еластичността на кожата намалява. Появяват се първите бръчки, тъканите увисват. Безиглената мезотерапия с апарата GunaPhoresis и ампулите MD-Tissue стимулира колагена, хидратира, тонизира и стяга епидермиса, намалява дълбочината на фините и по-дълбоките линии и ни помага да изглеждаме естествено пo-млади.

Какви са предимствата на процедурата?

  • С терапията се въздейства върху няколко зони – лице, брадичка, шия.
  • С малкия точков накрайник на апарата може да се работи и върху околоочния контур.
  • Процедурата е неизвазивна и безболезнена.
възраст икона

30+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

8-10

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна козметична

Тип
терапия

Цена за Guna (Гуна) – Колагенова терапия

Цената на процедурата е достъпна в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните условия и отстъпки при планиране на цялостна програма за грижа.

Често задавани въпроси

Ампулата MD-Tissue се смесва с дермо-проводящия гел Guna-Gel Beauty и се нанася върху кожата. След това в действие влиза апаратът GunaPhoresis, който работи на принципа на резонансната магнитофореза и доставя активните вещедтва дълбоко в кожата.

Той използва специален генератор на магнитно поле (ELF) с изключително ниски честоти (< 100 Hz) и нисък интензитет (< 100 Gauss), увеличаващ пропускливостта на клетъчната мембрана.

Терапията е абсолютно безболезнена, атравматична и приятна. Основният компонент на MD-Tissue – колагенът, ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри на матрикса на съединителната тъкан и осигурява качествена колагенова решетка.

Тази „биомрежа” придава контур, стегнатост и тонус на кожата.

В състава на ампулата влизат още няколко забележителни поддържащи компонента: аскорбинова киселина (витамин С), магнезий, пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), рибофлавин (витамин 82) и тиамин хидрохлорид (витамин В1).

Всички те рядко се срещат в естетичните формули, но са от голямо значение за съхраняването на младостта на кожата.

Веднага след процедурата можете да се върнете към обичайното си ежедневие.

Видимият ефект се забелязва около месец, месец и половина след първата от серията терапии.

През първите две седмици се извършват две терапии, последвани от едно третиране седмично до постигане на желания ефект (средно след около 8-10 седмици). Поддържащата терапия е веднъж месечно.