Елегантната, умерена корекция на нос вече може да бъде постигната и без травматична пластична операция. Редица несъвършенства се отстраняват бързо и лесно чрез неоперативно моделиране с филър. Крайната цел е постигане на един по-добър баланс и хармония на лицето.

Какви са предимствата на неоперативната корекция на нос?

  • С процедурата неоперативна корекция на нос може да се изправи „гърбицата“ на носа и визуално да се повдигне „падналия“ връх.
  • Тази манипулация не изисква пълна анестезия, която е задължителна при оперативната намеса.
  • Не се налага да бъде нарушена целостта на хрущяла. Затова манипулацията не е съпроводена с отоци и затруднено дишане. Това дава коренно различен период на възстановяване в сравнение с оперативната ринопластика.
възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Цена за неоперативна корекция на нос

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

Често задавани въпроси за корекция на нос без операция

Корекцията на носа c филър продължава около 20 минути. Много често желаният ефект се постига с малко количество продукт, инжектиран в правилните зони. Филърът запълва депресиите или повдига тъканите. Това позволява деликатни промени за естествен вид. Опитните дерматолози знаят по какъв начин да разпределят продукта, за да постигнат точно този ефект, който желаете.

Процедурата не изисква дълго възстановяване. Това е едно от най-съществените ѝ предимства. Веднага след нея можете да се върнете към нормалното си ежедневие. Ефектът се вижда веднага и продължава между 12 и 18 месеца. Година след манипулацията се извършва преглед от дерматолога от клиника DR—DENKOVA DERMATOLOGY. При желание от страна на пациента се планира следващото поставяне на филър.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.