Лазерните процедури са доказали нееднократно, че са сред най-ефективните и щадящи кожата, отлична алтернатива или допълваваща терапия на пилингите. Силата на лазерния лъч може да се съчетае с действието на активни козметични съставки и да се постигне видимо по-сияйна, по-чиста и подмладена кожа. Апаратът, който миксира идеално лазерната технология и козметиката, се нарича laseMD®.

Най-доброто от два свята: Лазерен пилинг и активни съставки

Тулий лазерът генерира хиляди микроимпулси, които проникват в дермата и създават микроканалчета. През тях специално специално проектираните активни съставки се вливат в кожата и действат там, където ефектът ще е най-видим и траен, без болка и дълго възстановяване.

Какви са предимствата на лазерният пилинг с laseMD®?

  • Процедурата е неаблативна – кожата е пощадена от повърхностни микрорани и се възстановява изключително бързо.
  • laseMD® може да се прилага по всяко време на годината
  • Решава широк спектър от кожни състояния

Цени на лазерният пилинг

Цената на лазерният пилинг се определя от вида на използвания серум. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на предварителната консултация  нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури.

възраст икона

25-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

20 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

2-4 сезонно

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Често задавани въпроси за лазерният пилинг laseMD®

laseMD® е фракционна лазерна система, предназначена да доставя козметични средства до дермата. Лазерният пилинг се бори с широк диапазон от кожни проблеми като свежда възстановителния период до  минимум.

Устройството създава микроканали на дермално ниво без да нарушава най-горния слой на кожата – епидермиса. В тези каналчета се въвеждат ампула с активни съставки, подбрана според състоянието на кожата. Продуктът е под формата на наночастици с оптимизиран размер за възможно най-добро проникване в дълбочина, като в същото време се намалява болката и времето за възстановяване.

В рамките на час след края на процедурата микроканалчетата се затварят и молекулите на активните вещества остават да действат в дермата.

Активните съставки на ампулите са витамин С, Ретинол, Ресвератрол, Транексамова киселина. Контейнерът, в който се държат до активирането им непосредствено преди процедурата е двукамерен, като това позволява съхраняването на продукта без използването на консерванти. Според проблема, който ще се третира, се избира различна по състав ампула.

Благодарение на laseMD® се постига моментално тонизиране и озаряване на кожата. С лазерната система се постигат отлични резултати при лечението на мелазма, редукцията на пигментни  петна, заличаването на повърхностни несъвършенства. Повлиява се добре и отпуснатата кожа на лицето, деколтето и шията.

За оптимален ефект се препоръчват 4 процедури през 2 седмици.

  • При възпалителен процес, акне, активен херпес и отворени рани в обработваната област;
  • Веднага след прилагане на химичен пилинг;
  • По време на бременност.