Какво означава ефективно подмладяване на лицето? Според последните тенденции в дерматологията това е възстановяване на загубените с възрастта пропорции, а не толкова добавяне на нови обеми. MD Codes цели точно това.

Системата MD Codes™ връща съвършените пропорции на лицето.

Един от доказано работещите методи за постигането на максимално добър резултат е използването на системата MD Codes™. Това са точно определени точки, в които се инжектират хиалуронови пълнители и ботулинов токсин според анатомичните особености на всеки пациент. Крайният ефект е отпочинало, хармонизирано и отново привлекателно лице, а не просто кожа без бръчки.

Комплексната система за подмладяване е разработена от бразилския пластичен хирург д-р Маурисио де Майо след 20 годишни проучвания. Д-р Радина Денкова прилага с успех метода в клиниките си и сертифицирано обучава свои колеги в Европа.

Какви са предимствата на системата MD Codes™?

  • Системата MD Codes™ дава възможност на дерматолога за прецизно съобразяване с индивидуалните специфики на всеки пациент – костна структура, естествена мускулна атрофия и моментно състояние на дермата;
  • Лидокаинът в поставения продукт осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията;
  • Инжектираният гел – хомогенен и с гладка консистенция, работи за естествения резултат и мекото излъчване на лицето;
  • Освен върху цялото лице, може да се работи и само върху определени зони – долна част, средна част, периорбитална област, така че пациентът да контролира и балансира бюджета си на всеки етап от естетичната процедура.

Цена за процеудрата за MD Codes

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат. Попитайте вашия инжектор за специалните условия при цялостно моделиране на лицето с по-голямо количество продукт.

възраст икона

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1 месечно

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Често задавани въпроси за MD Codes

В зависимост от проблема и зоната се работи с три различни стерилни, индивидуални накрайници. Те имат патентована защитна мембрана, която предпазва от инфекции. Върху тях са разположени изключително фини иглички, които създават множество микроскопични каналчета.

Дерматологът от DR—DENKOVA DERMATOLOGY инжектира продукт в предварително определени точки в зависимост от конкретните анатомични особености и нужди на пациента. Използват се продукти на Allergan с VYCROSS технология на Juvеderm – Voluma, Volift или Volbella.

Самата технология представлява патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина с изключително ефективно свързване с BDDE. Осигурява висока кохезивност на продукта, за да запазва формата си и да не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е устойчива на механизмите на разпадане.

Отокът след манипулацията чрез системата MD Codes е минимален и пациентът може бързо да се върне към ежедневните си ангажименти.

Ефектът от процедурата се вижда веднага. Продължителността му е между 12 и 18 месеца, в зависимост от използвания продукт.

Комплексната система за подмладяване може да бъде използвана повторно отчасти или изцяло, след като ефектът от нея започне да намалява.

Микронидлингът и вашата кожа

Ако изпитвате трудност при избора и планирането на терапии и процедури, подходящи за състоянието на твоята кожа, запишете час за своя годишен скинчек в клиниките ни. Той ще включва цялостна апаратна диагностика за определяне на типа кожа и текущите нива на себум, пигментация, хидратация и еластичност, профилактичен преглед на бенки и образувания, насоки за козметична грижа и персонална анти-ейдж програма от терапии за дългосрочна превенция и грижа.

Вижте също: