Какво означава ефективно подмладяване на лицето? Според последните тенденции в дерматологията това е възстановяване на загубените с възрастта пропорции, а не толкова добавяне на нови обеми. MD Codes цели точно това.

Системата MD Codes™ връща съвършените пропорции на лицето.

Един от доказано работещите методи за постигането на максимално добър резултат е използването на системата MD Codes™. Това са точно определени точки, в които се инжектират хиалуронови пълнители и ботулинов токсин според анатомичните особености на всеки пациент. Крайният ефект е отпочинало, хармонизирано и отново привлекателно лице, а не просто кожа без бръчки.

Комплексната система за подмладяване е разработена от бразилския пластичен хирург д-р Маурисио де Майо след 20 годишни проучвания. Д-р Радина Денкова прилага с успех метода в клиниките си и сертифицирано обучава свои колеги в Европа.

Какви са предимствата на системата MD Codes™?

  • Системата MD Codes™ дава възможност на дерматолога за прецизно съобразяване с индивидуалните специфики на всеки пациент – костна структура, естествена мускулна атрофия и моментно състояние на дермата;
  • Лидокаинът в поставения продукт осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията;
  • Инжектираният гел – хомогенен и с гладка консистенция, работи за естествения резултат и мекото излъчване на лицето;
  • Освен върху цялото лице, може да се работи и само върху определени зони – долна част, средна част, периорбитална област, така че пациентът да контролира и балансира бюджета си на всеки етап от естетичната процедура.
възраст

35+

Подходяща
възраст

времетраене

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

процедури

Инжекционна

Тип
терапия

Често задавани въпроси за MD Codes

Дерматологът от Dr Denkova Dermatology инжектира продукт в предварително определени точки в зависимост от конкретните анатомични особености и нужди на пациента. Използват се продукти на Allergan с VYCROSS технология на Juvеderm – Voluma, Volift или Volbella.

Самата технология представлява патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина с изключително ефективно свързване с BDDE. Осигурява висока кохезивност на продукта, за да запазва формата си и да не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е устойчива на механизмите на разпадане.

Отокът след манипулацията чрез системата MD Codes е минимален и пациентът може бързо да се върне към ежедневните си ангажименти.

Ефектът от процедурата се вижда веднага. Продължителността му е между 12 и 18 месеца, в зависимост от използвания продукт.

Комплексната система за подмладяване може да бъде използвана повторно отчасти или изцяло, след като ефектът от нея започне да намалява.