Красивите устни правят лицето по-изразително, привлекателно и свежо. Като използваме хиалуронови филъри с различна плътност, пластичност, мекота и трайност, можем да постигнем различни цели – да увеличим обема на устните, да възстановим изгубената им форма (с годините те изтъняват, а контурът им се нарушава) и да коригираме асиметрията. Процедурите по уголемяване на устни и моделиране са едни от най-търсените.

Плътни и сочни устни

Разгледайте снимки от галерията ни.

Какви са предимствата на филърите за уголемяване на устни и моделиране?

  • Процедурата може да се извърши на няколко етапа, така че трансформацията да бъде максимално плавна и естетична.
  • Освен за добавяне на обем в устните, филърите се използват и за оформянето на естетичен контур.
  • Рискът от възникване на алергични реакции е сведен почти до нула.

Цени за уголемяване на устни и моделиране

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

възраст икона

20+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Често задавани въпроси за уголемяване на устни и моделиране

При консултацията със специалист на DR—DENKOVA DERMATOLOGY взимаме под внимание анатомичните особености на всяко отделно лице, за да създадем максимано естествени и красиви устни. Филърът се поставя с помощта на тънка игла. Благодарение на лидокаина в повечето продукти процедурата е сравнително безболезнена.

Филърът се разпределя равномерно в устните, така че да се постигне максимално добър и едновременно с това ненатрапчив ефект.

В първите часове до 2-3 дни след процедурата е нормално да се получи оток поради травмата от инжектирането. След спадането му устните ви ще изглеждат съвсем естествено, но по-плътни и сочни.

Крайният ефект се вижда след отшумяването на отока. Средната трайност на филърите е между 6 и 8 месеца, а резорбирането им зависи от особеностите на отделния организъм.

Процедурата може да се повтори след резобрирането на филъра.

  • При свръхчувствителност към хиалуронова киселина;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.

Вижте също: