Приблизително при 80% от жените се наблюдава някаква степен на целулит. Кожата изглежда на вълни, а повърхността й често е сравнявана с тази на портокал. Проблемът е най-ясно изразен по бедрата, ханша и задните части, а с него се сблъскват дори много слаби жени. Процедурите с вакуум при целулит дават видим ефект.

Как се появява целулитът?

Когато размерът на мастните клетки нарасне, заобикалящата ги тъкан се сгъстява и втвърдява. Еластичността ѝ намалява, а това причинява нежелано напрежение между пластовете ѝ и депресия в опорните ѝ точки. Именно тези промени оформят целулита. Vela е първият и единствен медицински апарат, който се справя с този естетичен проблем, като съчетава вакуумен масаж с радиочестоти и инфрачервена светлина.

Какви са предимствата на VelaSmooth вакуум при целулит?

  • VelaSmooth е конструиран на базата на революционна технология на фирмата Syneron Medical-ЕЛОС.
  • Другите видове апаратура за премахване на целулита предлагат само масаж и вакуум, като крайният резултат е твърде незначителен. Със своето синергично действие на вакуумен масаж, радиочестоти и инфрачервена светлина VelaSmooth възстановява тъканите, отвежда задържаните течности в междуклетъчните пространства и възстановява структурата на подкожния слой мастна тъкан.
  • В комбинация с UltraShape, VelaSmooth дава превъзходни резултати.
възраст икона

20-70

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

8-12

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Цени за VelaSmooth вакуум при целулит

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за VelaSmooth вакуум при целулит

С накрайника на уреда специалист от DR—DENKOVA DERMATOLOGY минава по цялата засегната от целулит зона, като движението понякога се повторя. Възможно е да почувствате силно масажно всмукване и вероятно затопляне, когато радиочестотните вълни проникнат до мастния слой на вашата кожа.

Тъй като това е медицинска терапия, за разлика от слабоефективните процедури, предлагани в спа центровете, ще усетите дискомфорт. Може да се сравни с леко натъртване в третираните места. По-малките зони – тези около коленете, гърдите или ръцете, могат да се третират с по-компактния накрайник на апарата.

Веласмуут използва светлина и радиочестоти, за да загрее мастните клетки. Разбива ги на части и ги изпраща към лимфните възли с цел да бъдат премахнати по естествен път. Когато броят им намалее, влиянието им върху междуклетъчните пространства също спада. В резултат третираната зона става по-гладка и еластична. Освен това радиочестотните вълни предизвикват микроконтракции, които визуално повдигат и стягат зоната. Ефектът е особено забележим в областта на задните части.

Веднага след процедурата може да се върнете към обичайното си ежедневие.

Още след първата процедура се забелязва подобрение във вида на кожата. Между първата и втората процедура се отчита намаляване на обиколките, а след четвърта процедура – и намаляване на целулита.

Броят на терапиите се определя индивидуално, но обикновено една серия от 12 процедури, проведени 2 пъти седмично води до видимо добри резултати. Всяка процедура продължава от 30 до 45 минути.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в зоната на третиране.