Прекаленото излагане на слънце, промяната в климата, начина на хранене или ритъма на живот подлагат кожата на стрес и нарушават естествените процеси на регенерация. С времето кожата ни все по-трудно сама възстановява баланса и жизнеността си. Ефектите от дермалния стрес най-често са нарушено производство на себум, помътняване на тена, загуба на колаген и ускорени процеси на стареене. Можем да ги неутрализираме само с подходяща комбинация от терапии.

Regenerate съживява и тонизира кожата

Регенериращата програма от три стъпки, която следваме в DR-DENKOVA DERMATOLOGY, е базова грижа за началото на всеки сезон. Тя комбинира почистване и регулация на нивата на себум, обновяваща терапия и хидратация, които да възстановят жизнеността и баланса в дермата.

Регенериращата програма от три стъпки, която следваме в DR-DENKOVA DERMATOLOGY, е базова козметична грижа за началото на всеки сезон или след период на трансформация – хормонални промени, промяна в режима на хранене и др. Тя комбинира почистване и регулация на нивата на себум, обновяваща терапия и хидратация, които да възстановят жизнеността и баланса в дермата.

Regenerate е подходяща програма за вас, ако:

  • Намирате кожата си повяхнала и отпусната
  • Наскоро сте правили диета или детокс
  • В огледалото виждате лъщене и разширени пори
  • Лятото е оставило лицето ви опънато и с поражения от слънцето
  • Искате да настроите козметичната си грижа към новия сезон
  • Подготвяте лицето си за дълбока ресърфикс, мезо или лифтинг терапия

30-60+

Подходяща
възраст

3x40 мин

Времетраене

3x1

Необходим
брой процедури

Козметична

Тип
терапия

Какви терапии включва ревитализиращата програма?

Първият етап от Regenerate е дълбоко почистване на кожата. Лицето се подготвя с измиващ продукт и нанасянето на специален тоник. Следва екстракция, успокояваща маска, регулиращ продукт и слънцезащита.

Втората стъпка от програмата може да бъде изцяло съобразена с моментното състояние на кожата. В зависимост от желания резултат можем да изберем между няколко вида терапии:

  • Б Л Я С Ъ К  Диамантеното дермабразио ще премахне мъртвите клетки от повърхността на кожата и ще я полира до фин блясък с естествени диамантени частици
  • Ч И С Т О Т А  Обновяващата терапия има нежен пилинг ефект, избистря тена и улеснява проникването на активните съставки от домашната козметична грижа
  • П Л Ъ Т Н О С Т  Колагеновата терапия работи за възстановяването на естествената плътност и еластичност на кожата

Целта на финалната стъпка е да възстанови нивата на влага и да върне свежестта на лицето. Дълбоката хидратираща терапия завършва с лифтинг масаж за стягане и тонус.

Колко време продължава програмата Regenerate?

Трите терапии се извършват на етапи в рамките на две седмици, в които кожата ще има достатъчно време да се възстанови и усвои използваните активни вещества. Продуктите, с които работим, имат силно концентрирани съставки и подсилват действието на домашната козметична грижа. Регенериращата програма е и отлична подготовка за мезоподхранване и поставяне на хиалуронови филъри, както и за последващи пилинги и ресърфикс терапии.