Прекаленото излагане на слънце, промяната в климата, начина на хранене или ритъма на живот подлагат кожата на стрес и нарушават естествените процеси на регенерация. С времето кожата ни все по-трудно сама възстановява баланса и жизнеността си. Ефектите от дермалния стрес най-често са нарушено производство на себум, помътняване на тена, загуба на колаген и ускорени процеси на стареене. Можем да ги неутрализираме само с подходяща комбинация от терапии.

Regenerate почиства, съживява и тонизира кожата

Регенериращата програма от три стъпки, която следваме в DR-DENKOVA DERMATOLOGY, е базова козметична грижа за началото на всеки сезон или след период на трансформация – хормонални промени, промяна в режима на хранене и др. Тя комбинира почистване и регулация на нивата на себум, обновяваща терапия и хидратация, които да възстановят жизнеността и баланса в дермата.

Ревитализация с Regenerate е подходяща програма за вас, ако:

  • Намирате кожата си повяхнала и отпусната
  • Наскоро сте правили диета или детокс
  • В огледалото виждате лъщене и разширени пори
  • Лятото е оставило лицето ви опънато и с поражения от слънцето
  • Искате да настроите козметичната си грижа към новия сезон
  • Подготвяте лицето си за дълбока ресърфикс, мезо или лифтинг терапия

Цена за ревитализация с Regnerate

Цената на процедурата е достъпна в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните условия и отстъпки при планиране на цялостна програма за грижа.

възраст

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1 месечно

Необходим
брой процедури

тип терапия

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Често задавани въпроси за Regnerate

Първият етап от Regenerate е дълбоко почистване на кожата. Лицето се подготвя със специален тоник и нанасянето на клетъчна вода, която увеличава антиоксидантния капациетет на дермата. Следва екстракция, нанасяне на нежен крем за почистване и озаряваща маска връху лицето, шията и деколтето.

Втората стъпка от програмата може да бъде изцяло съобразена с моментните нужди на кожата. В зависимост от желания резултат можем да изберем между два вида терапии:

ДЕТОКС: Детоксикиращата терапия има нежен пилинг ефект, избистря тена и улеснява проникването на активните съставки от домашната козметична грижа.
ПОДХРАНВАНЕ – Богата, луксозна грижа, която подхранва кожата в дълбочина и работи за възстановяването на естествената й плътност.

Целта на финалната стъпка е да възстанови нивата на влага и да върне свежестта на лицето. Дълбоката хидратираща терапия завършва с лифтинг масаж за стягане и тонус.

Трите терапии се извършват на етапи в рамките на две седмици, в които кожата ще има достатъчно време да се възстанови и усвои използваните активни вещества. Продуктите на Institut Esthederm, с които работим, имат силно концентрирани съставки и подсилват действието на домашната козметична грижа. Регенериращата програма е и отлична подготовка за мезоподхранване и поставяне на хиалуронови филъри, както и за последващи пилинги и ресърфикс терапии.

Вижте също: