J-Plasma Renuvion е доказано ефективна и безопасна интервенция за стягане на кожата на лицето и тялото

Renuvion е нехирургична процедура за стягане на кожата. Известна още като J-Plasma, процедурата стяга отпуснатата кожа на лицето и тялото без нужда от инвазивна хирургия, белези или болничен престой. Този прецизен метод е уникален, тъй като пластичните хирурзи могат да прилагат хелиев газ и контролирана радиочестотна енергия, за да обработват специфични зони за стягане на кожата.

Плазма енергията генерира достатъчно топлина, за да свие кожата, докато в същото време излишъкът от хелиев газ охлажда обработваната зона. Тази комбинация от енергия редуцира тъканите точно под кожата и я стяга.

Какви са предимствата на процедурата?

  • Висока ефективност – J-Plasma е доказано безопасна и ефективна процедури. Благодарение на прецизното и контролирано разпространение на плазмена енергия се постига незабавен резултат в обработваната зона.
  • Минимално инвазивна процедура – Предлагайки дългоочакваната алтернатива на повечето инвазивни процедури, J-Plasma Renuvion постига драматични резултати с по-малък риск и минимално време за възстановяване в сравнение с досега познатите хиругични методи.
възраст икона

35-70

Подходяща
възраст

времетраене икона

60 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

АпаратнаМиниинвазивна

Тип
терапия

Цена за Renuvion® J-Plasma

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за Renuvion® J-Plasma

Renuvion е устройство, което използва модерна J-плазмена технология. Процедурата, извършвана от DR—DENKOVA DERMATOLOGY, комбинира хелий с радиочестота, чрез което се постига значително стягане на тъканите по много прецизен и безопасен начин.

Може да се използва за стягане на кожата в почти всяка област на тялото. Някои от най-често обработваните зони са лицето и шията, ръце, корем, бедра, колене.

При повечето пациенти процедурата протича под обща упойка. В някои случаи тя може да се извърши и местна упойка, в зависимост от обработваната зона.

Възстановяването е по-бързо от това при липосукция, ако третирането с Renuvion J-Plasma е извършено подкожно, като престоят обикновено варира от няколко дни до една седмица.  Ако се прилага върху лицето, възстановяването е подобно на това след аблативно лазерно лечение.

В зависимост от третираната зоната, резултатът се наблюдава след около 6 седмици. Въпреки това, пълното разгръщане на ефекта след процедурата може да отнеме до 1 година.

Процедурата се извършва еднократно.

Ефектът от процедурата в развитие

Разгледайте галерия с впечатляващите резултати, които постига Renuvion J-Plasma