Лидерът в света на лазерните системи Lumenis създаде уникалната си платформа M22. Тя комбинира в себе си три модула – IPL, Nd:YAG и неаблативната фракционирана система ResurFX, които се справят перфектно с над 30 дерматологични и естетични проблеми и несъвършенства.

Модулът ResurFX на лазерната система M22 изглажда повърхността на кожата независимо от произхода и характера на несъвършенствата.

Третият модул ResurFX за лазерно обновяване е единствената истинска неаблативна фракционирана технология до момента. Само един пас е достатъчен да се постигнат нужните резултати, което освен че пести времето на пациентите, предпазва кожата от нежелани реакции. Така ще ви бъдем максимално полезни в решаване на проблеми, като белези от акне, стрии, белези от оперативни интервенции, повърхностни и по-дълбоки бръчки. В лазера е вграден специален скенер, чрез който може да се избира измежду 600 различни комбинации от форма, размер на накрайника и плътност на лъчите.

Какви са предимствата на ResurFX лазерно обновяване?

  • Лазерното въздействие е безопасно и с доказан ефект.
  • Вграденият скенер дава възможност на специалиста да избира измежду 600 различни комбинации като форма, размер и плътност на лъчите.

възраст икона

20-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30 мин

Времетраене

необходим брой процедури

2 в сезон

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна медицинска

Тип
терапия

Цени за ResurFX лазерно обновяване

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за ResurFX лазерно обновяване

Не се налага обезболяване на зоната с локален анестетик. Дерматологът от DR—DENKOVA DERMATOLOGY почиства кожата и минава върху нея с накрайник, който подава импулс лазерен лъч. Възможна е появата на минимална, напълно поносима болка.

Обикновено са необходими поредица от процедури (поне 3) в интервал от около месец – месец и половина.

  • При употреба на Ретин А, системни ретиноиди, антибиотици от групата на тетрациклините и орални контрацептиви;
  • След дермабразио и химически пилинги, направен 4 седмици преди лазерната процедура;
  • По време на бременност;
  • При наличие на херпес вирусна инфекция, дерматити в обострен стадий и злокачествени образувания.

Вижте също: