Знаете ли какво е състоянието на кожата ви? И от какво се нуждае тя в момента, за да бъде здрава и красива? Задавате ли си въпроса как лицето ви ще се променя с възрастта и възможно ли е да отложите следите, които оставя времето? Ако е така, запишете час за своя годишен дерматологичен преглед при дерматолозите ни и научете всичко, което ви интересува.

Обикновено преценяваме състоянието на кожата си само по признаците, което виждаме в огледалото – опъване, омазняване, отпускане и др. В търсене на решение разчитаме на това, което ще ни препоръча консултанта в магазина за козметика или избираме процедури, за които сме чели в някое списание. Дали обаче те са най-подходящите за нас? Според различни проучвания между 60 и 75 процента от хората не знаят какъв тип е кожата им и избират козметика, терапии и процедури, често неподходящи както за типа й, така и за текущото й състояние.

Нужен ли ми е годишния дерматологичен преглед?

Кожата ни е един от най-важните органи и не бива да бъде подценяван. Под повърхността й често се случва много повече, отколкото можем да видим, а то говори за всички процеси в организма ни. Дерматологичният  преглед дава възможност да си отговорите на всички въпроси, свързани с поддържането на кожата в момента и дългосрочно, с начините за забавяне на остаряването й и със състоянието на бенките й – най-добрата превенция срещу рака на кожата.

Какво ще включва моят скинчек?

възраст

18-60+

Подходяща
възраст

времетраене

40 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

тип терапия

Апаратна

Тип
процедура

Запишете час за годишен скинчек, ако:

  • Искате да знаете дали се грижите правилно за кожата си и желаете да разберете какво бихте могли да подобрите
  • Страдате от дерматологичен проблем, който искате да решите
  • Вярвате в смисъла от годишния дерматоскопски преглед като най-добрата превенция срещу рак на кожата
  • Изпитвате трудност при избора и планирането на терапии и процедури, подходящи за състоянието на вашата кожа
  • Следите на възрастта стават все по-видими и се нуждаете от експертна антиейдж консултация
  • Искате разумен план за грижа, който да вземете със себе си, спестяващ лутането от процедура на процедура или грешките в избора на козметика