Възможно ли е едновременно да изваем тяото си и да го прочистим от вредните вещества? При това без болка и без възстановителен процес? С мощното си въздействие зелен лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това ни освобождава от токсините и изглажда кожата.

Зелени лазер Verju срещу целулит и токсини

Първият и единствен зелен лазер Verju за третиране на тялото работи неинвазивно, затова по време на процедурата няма да усетите никакъв дискомфорт. След обработката на  проблемните зони (ръцете, торса, задните части и бедрата), те се стягат, целулитът видимо намалява, а резултатите се запазват дълготрайно.

Какви са предимствата на зелен лазер Verju?

  • Липолазерът работи едновременно върху естетическите и здравословни параметри на тялото
  • За разлика от други процедури за намаляване на обиколки и целулит, тази е напълно безболезнена.
  • Прилага се независимо от индекса на телесната маса.
  • Възможност за интензивно третиране на зоните, които изискват повече внимание.
  • За разлика от други лазери, след терапията с Verju не е необходимо кардио натоварване за изхвърляне на мазнините. За ускоряване на изтласкването им се препоръчват леки физически упражнения и здравословен начин на хранене, а също прием на повече вода и лимфен масаж.
  • Отлични резултати при пациенти, при които други неинвазивни методи не са довели до успех.
възраст икона

20-60

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин

Времетраене

необходим брой процедури

6-8

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Цени за процедури със зелен лазер Verju

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. По време на първоначалната консултация нашите специалисти ще ви информират за специалнитеотстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Често задавани въпроси за зелен лазер Verju

Процедурата протича без разрези, болка или загряване. Системата Verju, която се състои от 6 различни лазера, работи върху проблемната зона на тялото 30 минути.

Приложената енергия втечнява натрупаните под кожата излишни мазнини. Лазерът създава и отвор в клетките, през който ненужните натрупвания изтичат заедно с токсините и се изхвърлят по естествен път чрез лимфата.

Зеленият лазер Verju е напълно неинвазивен, затова странични ефекти не се наблюдават. Процедурата не изисква време за възстановяване.

Възможно е да забележите положителни промени в текстурата на кожата още след първата процедура. Оптималните резултати се очакват 1 седмица след последната манипулация.

Правят се между 6 и 10 процедури, всяка с продължителност до 40 минути. Приложението им е веднъж или два пъти седмично в зависимост от индивидуалните нужди на всеки пациент. Това се съгласува със специалист на DR—DENKOVA DERMATOLOGY.