Създаден специално за дълбока хидратация на кожата, за изключителна еластичност и мекота на излъчването, Juvеderm Volite е революционен продукт с продължително действие – само една процедура с него гарантира резултати за над 6 месеца.

С Juvеderm Volite ще се радвате на сочна, еластична и плътна кожа над 6 месеца.

Продуктът е „най-малкото дете“ в семейството на VYCROSS технологията (патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина) и има не по-малко качества и приложения от вече утвърдените Juvederm Voluma, Juvederm Volift и Juvederm Volbella.

96% от пациентите забелязват драстична промяна още в първия месец след процедура. Juvеderm Volite дълбоко и дълготрайно хидратира кожата, като я прави стегната, сочна и по-плътна, отлично подготвена за следващи терапии за възстановяване на загубения обем с филъри.

Какви са предимствата?

  • Използва се хомогенен гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване.
  • Филърът запазва формата си и не мигрира при инжектиране.
  • Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация.
  • Една процедура с Juvеderm Volite е равностойна на три процедури с познатия мезолифт.
  • Ефектът е продължителен.
възраст икона

30+

Подходяща
възраст

времетраене икона

15 мин

Времетраене

необходим брой процедури

1-2

Необходим
брой процедури

Инжекция икона

Инжекционна

Тип
терапия

Цена за #МоятПървиФилър Juvederm Volite

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоционалните дни на нашите дерматолози в София и Варна, в които поставят хиалуронови филъри с отстъпка от редовната им цена.

Често задавани въпроси

Продуктът се инжектира с изключително тънка игла от ново поколение, което гарантира минимална болка. Наличието на лидокаин в Juvéderm Volite осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията.

Начинът на инжектиране на продукта гарантира прецизност в работата – дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум.

След една-единствена процедура ще се радвате както на изравнен тен, така и на подобрена текстура и еластичност. Освен това формулата на Volite осигурява многократно по-голяма защита от свободните радикали, които увреждат кожата.

Една процедура е достатъчна за постигане на дълготраен ефект.

  • При бременност и кърмене;
  • При заболявания в остра фаза;
  • При инфекции в третираната зона.