възраст икона

35-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

60 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

1

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Суперсилата на HiFu технологията

Когато кожата и подкожните тъкани на лицето започват да се отпускат, трябва да съставим план за контрол над процесите. Той винаги започва от запазването на естествената плътност и стегнатост на дермата чрез колаген-стимулиращи процедури.

ултразвуков фейслифт

Предимствата на HiFu интервенцията с Doublo-S

Процедурата се прилага веднъж годишно или веднъж на две години за подобряване на еластичността на кожата, както и за превенция на отпускането. Резултатите обаче, остават с времето. А кожата е по-щастлива.

Doublo S

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Как да планирате своите естетични процедури?

В зависимост от това в кои зони се работи, върху кожата се редуват 3 накрайника, които излъчват ултразвук на различна дълбочина. Първият (1.5 мм дълбочина) стимулира повърхностния слой на дермата като заглажда бръчките в зоната на околоочния контур при работа в периорбиталната зона. Вторият (до 3 мм), въздейства върху средната и дълбока дерма, стопявайки натрупаните мастни образувания. Третият (до забележителните 4.5мм дълбочина, на която работят пластичните хирурзи), стяга мускулния апоневротичен слой или т.нар. SMAS.

Процедурата подобрява еластичността на кожата, стимулира колагена и превентира отпускането. Също така, повлиява отлично на двойната брадичка и мастните натрупвания, като противодейства деформирането на V-образната форма на лицето. Процедурата може да има и добавен положителен ефект върху фините бръчки и несъвършенства по лицето.

Веднага след процедурата можете да се върнете към ежедневието и ангажиментите си. Наблюдава се леко зачервяване, което отминава в рамките на деня, както и лек дискомфорт в третираната зона в рамките на 3-4 дни след процедурата.

Колаген-стимулиращият ефект се разгръща от 3 до 6 месеца след процедурата. Максимална полза от манипулацията се наблюдава в най-чувствителния период на трансформация на лицето – между 40 и 50-годишна възраст, когато процесите на отпускане видимо се ускоряват. Положителни промени отчитат и пациенти до 70 г. На отличен тонус и еластичност може да се радвате до две години след една сесия с ултразвукова процедура с Doublo-S.

Ефектът се усеща след една процедура. За пушачи или пациенти с по-напреднало отпускане на кожата може да са необходими 2 сесии в рамките на една година.

Препоръчваме да запазите час за своя неоперативен фейслифт преди инжектирането на хиалуронови пълнители, тъй като той би повлиял резорбирането им. Ако вече имате поставени филъри, можете да се консултирате с наш дерматолог, който да определи кога е подходящо да преминете към процедура с Doublo-S.

  • При бременност и кърмене;
  • Тежки форми на акне;
  • Открити рани по кожата;
  • Ракови и ендокринни заболявания;
  • Прием на антикоагулантни препарати;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Стегната и еластична кожа за по-дълго

Стимулирайте естествената еластичност и жизненост на вашата кожа
с иновативния Doublo-S HiFu.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: