Усмивка за всеки

“Усмивка за всеки” е изцяло благотворителна кампания, създадена от
д-р Радина Денкова.

С цел да помогне на повече хора изправени пред лицева пареза, на всеки два месеца, д-р Денкова ще предоставя безвъзмездна помощ на един пациент страдащ от този проблем.

Усмивка за всеки

“Усмивка за всеки” е благотворителна кампания, създадена от д-р Радина Денкова.

С цел да помогне на повече хора изправени пред парализа на лицевия нерв, на всеки два месеца, д-р Денкова ще предоставя безвъзмездна помощ на един пациент страдащ от този проблем.

Лицевата пареза не е присъда! 

Лицевата пареза е заболяване, което изключително обезпокоява пациентите. Често хората, които страдат от нея, се чувстват обезобразени и изолирани, вярвайки, че частичната парализа на лицето им привлича нежелано внимание, като ги прави обект на съжаление или дори присмех. Лицевата пареза е здравословен проблем, който не само физически засяга пациентите, но също така оказва сериозно психологическо влияние върху тях. Настъпилите промени във външния вид обикновено водят до понижено самочувствие и затруднения в социалния живот и професионален план.

Какво представлява лицевата пареза? 

Лицевата пареза може да бъде причинена от различни фактори като инфекции, травми, нервни разстройства, мозъчни тумори и други медицински състояния.
Най-честата причина е неврит на лицевия нерв.
Симптомите на лицевата пареза включват внезапна слабост или парализа на едната страна на лицето, затруднено мигане, намалена слюнкова и слъзна секреция, както и изкривяване на устата. Лечението на лицевата пареза зависи от причината и тежестта на състоянието.

2 1
1 2

Живей живота си пълноценно, без да се притесняваш, че хората постоянно се взират в теб!

Кандидатствай

Д-р Радина Денкова:

„Моята мисия е да ви помогна да възвърнете здравето и самочувствието си и да ви накарам да се усмихнете отново на живота!”

Denkova 04 Ани

Със своята нестихваща страст към естетиката и дерматологията и с усета си за красота извън матрицата, д-р Радина Денкова ви обещава промяната, за която така силно копнеете.

Резултати преди и след лечение на лицева пареза:

1 3

Запиши се:

  • Попълни формата за записване;
  • Разкажи ни своята история, като ни споделиш от кога си изправен пред този проблем и какви са терапиите, които си прилагал;
  • Прикачи снимки на засегнатата зона в анфас и в усмихнато състояние.

За да се включиш трябва да:

  • Не си бременна;
  • Не кърмиш;
  • Нямаш активни онкологични заболявания;
  • Е отминал активният период на заболяването.

 

Първият избран кандидат ще бъде обявен на 31-ви юли.

DR—DENKOVA DERMATOLOGYКакво казват нашите пациенти?


Промяната започва с първата стъпка напред!

Запиши се в кампанията "Усмивка за всеки".Зарадвай се отново на живота!

Кандидатствай