DR—DENKOVA DERMATOLOGYДерматологична клиника във Варна

DR—DENKOVA DERMATOLOGY е дерматологична клиника във Варна, която предлага процедури за лице и тяло от апаратен и инжекционен тип, подмладяващи терапии, лазерна епилация и корекция на различни несъвършенства.

ОПИТНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Специализираме в естетичната дерматология и се грижим за красотата на клиентите си чрез последните иновации в технологично отношение, които съчетаваме с огромен опит и квалификации.

ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ

Перфектните резултати обаче се дължат не само на чисто практичните предимства на нашата клиника, а на любовта към работата и усетът за хармония, който влагаме във всяка една манипулация.

DR—DENKOVA DERMATOLOGYЕстетични процедури във Варна

Нашaта дерматологична клиника във Варна събира на едно място познанията на водещи специалисти и последните постиженията в областта на подмладяващите манипулации, лазерната епилация и корекцията на несъвършенства.

КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД

Ние предлагаме комплексен подход, като ще се погрижим не само за красотата, но и за здравето ви. Именно затова разчитаме единствено на високоефективна апаратура, качествени продукти и внимателен подход, чрез който да установим как да постигнем най-добри резултати във вашия случай.

НАДЕЖДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Клиниката въплъщава нашия подход, основан на професионална грижа и лично отношение към всеки пациент. Ние вярваме, че връзката между специалиста и клиента следва да се основава на доверие и общи цели. Затова винаги се стремим да подходим с разбиране, за да можем заедно да постигнем перфектните резултати, които заслужавате.

Процедури за лице

Терапиите за лице в нашата дерматологична клиника във Варна са насочени към премахване на несъвършенства, сред които акне, бръчки и белези. Тук ще откриете всички инжекционни и козметични процедури от нашето портфолио, както и редица апаратни манипулации. Сред водещите ни предложения са:

Безкомпромисна диагностика на състоянието на дермата за установяване на най-ефективната грижа и изготвяне на индивидуална програма от терапии.

Радиочестотна технология, която обновява в дълбочина, за да стимулира производството на колаген и видимо да изглади линиите на повърхността.

Целогодишна грижа с 3-в-1 терапия с диамантено микродермабразио, дълбоко почистване и персонализиран серум

IPL фотоподмладяване: Деликатен и неинвазивен начин да изравните тена, да стегнете структурата и да премахнете пигментациите.

Радиочестотен лифтинг за лице: Радиочестотен лифтинг за стягане и ремоделиране без дискомфорт и без период на възстановяване.

Процедури за тяло

Как да планирам бюджета си, какъв ефект мога да постигна с холистично моделиране на лице и колко време да разчитам на него? По време на първичната консултация д-р Денкова лично ще отговори на всички въпроси.

Най-ефективният начин за премахване на нежеланото окосмяване трайно и безопасно чрез последните лазерни технологии и експертизата на специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Мощна технология от акустични вълни и монополярна радиочестота за премахване на целулит, видимо стягане и намаляване на обема на мастната тъкан на клетъчно ниво.

Иновация с широко приложение в подмладяването, изглаждането и премахването на целулита и стриите чрез неинвазивна апаратна терапия.

Радиочестотен лифтинг за тяло, който намалява мастните натрупвания в дълбочина, за да оформи силуета, към който се стремите.

DR—DENKOVA DERMATOLOGYОпитни естетични дерматолози във Варна

Когато се доверявате на висококвалифициран дерматолог, вие инвестирате в здравето на кожата си. Нашите специалисти ще проведат консултация с вас, за да вземат под внимание всички фактори, свързани с състоянието на дермата, включително история на предходно подлагане на манипулации.

Имате въпроси?

Запазете час за консултация със специалист в дерматологична клиника DR—DENKOVA DERMATOLOGY във Варна и започнете да се грижите за кожата си по начина, който заслужава.

Твоите данни за контакт: