DR—DENKOVA DERMATOLOGYДерматологична клиника във Варна

DR—DENKOVA DERMATOLOGY е дерматологична клиника, която предлага процедури за лице и тяло от апаратен и инжекционен тип, подмладяващи терапии, лазерна епилация и корекция на различни несъвършенства.

ОПИТНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Ние, екипът на д-р Денкова, сме специалисти в областта на клиничната и естетична дерматология. Системата, по която работим, разглежда лицето като едно цяло и е базирана на холистичния подход в дерматологичната грижа.

Опитните ни специалисти извършват процедури, вариращи от дълбоко почистване, освежаване, подмладяване и възстановяване на текстурата и тонуса на кожата, до намаляване на несъвършенствата, фините линии и бръчките.

ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ

Перфектните резултати обаче се дължат не само на чисто практичните предимства на нашата дерматологична клиника, а на любовта към работата и усета за хармония, който влагаме във всяка една манипулация. Основен фокус е цялостната грижа за кожата и неоперативните методи за възстановяване или промяна. Нашите комбинирани програми от процедури постигат естествени резултати, които ще повишат вашата увереност и самочувствие.

DR—DENKOVA DERMATOLOGYЕстетични процедури във Варна

Дерматологичната клиника на д-р Денкова събира на едно място познанията на водещи специалисти и последните постиженията в областта на подмладяващите манипулации, лазерната епилация и корекцията на несъвършенства.

КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД

Ние предлагаме комплексен подход, като ще се погрижим не само за красотата, но и за здравето ви. Именно затова разчитаме единствено на високоефективна апаратура, качествени продукти и цялостен подход, чрез който да установим как да постигнем най-добри резултати във вашия случай.

НАДЕЖДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Клиниката въплъщава нашия подход, основан на професионална грижа и лично отношение към всеки пациент. Ние вярваме, че връзката между специалиста и клиента следва да се основава на доверие и общи цели. Затова винаги се стремим да подходим с разбиране, за да можем заедно да постигнем перфектните резултати, които заслужавате.

Процедури за лице

Терапиите за лице в нашата дерматологична клиника във Варна са насочени към премахване на несъвършенства, сред които акне, пигментации, бръчки и белези. Тук ще откриете всички инжекционни и козметични процедури от нашето портфолио, както и редица апаратни манипулации. Сред водещите ни предложения са:

Правилното почистване е първата стъпка от добрата дерматологична грижа. Към медицинското ни почистване на лице добавяме детоксикиращите ни трапии и терапиите за свиване на порите.

Терапии с различна дълбочина и интензивност хидратират кожата отвътре и отвън. На ваше разположение са нашите базови терапии и хидратиращи мезотерапии за лице и устни.

Мезококтейли и регенериращи терапии, които възстановяват жизнеността и баланса в дермата. Сред тях са и интензивните ни SuperFacial процедури, хиалуроновите бустери и плазмолифтинг процедурите с растежни фактори.

Терапии срещу разширени пори, неравномерен тен, белези и бръчки за по-сияйна кожа без несъвършенства. Химичните и лазерни пилинги, както и микронидлинг процедурите с Morpheus8 се грижат за гладката и лъскава кожа.

Колаген-стимулиращи терапии като стягащите мезотерапии, радиочестотен лифтинг и радиочестотен микронидлинг подобряват плътността и еластичността на кожата.

Изглаждане на мимическите бръчки, моделиране на устните, корекция на носа, хлътвания под очите, дефиниране на скулите, оформяне на брадичка и контур с помощта на дермални филъри, прилагани по системата на д-р Денкова.

Процедури за тяло

Какво правим, за да тонизираме проблемните зони на тялото? В нашата дерматологична клиника използваме най-новите технологии, за да ви помогнем да изглеждате така, както желаете, с минимално време за възстановяване.

Най-ефективният начин за премахване на нежеланото окосмяване трайно и безопасно чрез последните лазерни технологии и експертизата на специалистите от DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Инжектиране на разредена концентрация ботулинов токсин тип A в аксилите (подмишниците), дланите или ходилата, за намаляване на изпотяването. Ефективно лечение на хиперхидроза, с продължителност от четири до осем месеца.

Мощна технология от акустични вълни и монополярна радиочестота за премахване на целулит, видимо стягане и намаляване на обема на мастната тъкан на клетъчно ниво.
Неинвазивното отстраняване на мазнини може да се приложи върху почти всяка област на тялото – коремът, хълбоците, бедрата, брадичката, шията, гърба, горната част на ръцете и коленете.

За постигане на най-добри резултати, нашите дерматолози може да използват повече от една процедура, например химически пилинг, лазерна терапия, микродермабразио, ултразвук.

В клиниката прилагаме редица дерматологични процедури за заличаване на пигментни петна, включително химически пилинг и дермабразио. Получавате най-ефективното лечение според нуждите на вашия уникален тип кожа.

Чрез нехирургични процедури се постига стягане на умерено отпусната кожа на лицето, шията и тялото. Дерматологична клиника DR—DENKOVA DERMATOLOGY помага на своите пациенти да подобрят външния си вид и да отложат необходимостта от операция.

Радиочестотен лифтинг за тяло, който намалява мастните натрупвания в дълбочина, за да оформи силуета, към който се стремите.

Склеротерапията е безопасен метод за премахване на капиляри и малки разширени вени, който осигурява най-добри резултати за пациентите.

DR—DENKOVA DERMATOLOGYОпитни естетични дерматолози във Варна

Когато се доверявате на висококвалифициран дерматолог, вие инвестирате в здравето на кожата си. Нашите специалисти ще проведат консултация с вас, за да вземат под внимание всички фактори, свързани с състоянието на дермата, включително история на предходно подлагане на манипулации.

Имате въпроси?

Запазете час за консултация със специалист в дерматологична клиника DR—DENKOVA DERMATOLOGY във Варна и започнете да се грижите за кожата си по начина, който заслужава.

Твоите данни за контакт: