КЛИНИКАТА Естетика и грижа
при д-р Денкова


DR—DENKOVA DERMATOLOGY е новото име на Aesthe Clinic Beauty, която за 12 години се наложи като един от водещите центрове по естетична дерматология у нас. Основател на клиниката е д-р Радина Денкова – доказан професионалист с дългогодишен опит. Нейният екип от дерматолози, рехабилитатори и медицински козметици има висока професионална квалификация както в областта на класическите естетични терапии, така и в най-съвременните постижения на дерматологията. Умелите и безопасни техники за манипулация са стандарт в работата на целия екип.

ФИЛОСОФИЯТАПерсонална
антиейдж програма


За нас естетичната дерматология, освен висококвалифицирана грижа, модерни технологии и първокласни продукти, е и философия. Ето защо прилагаме цялостна антиейдж система, създадена от д-р Радина Денкова. Към всеки пациент подхождаме индивидуално и работим на няколко нива: прецизна диагностика; дългосрочен план спрямо конкретните дадености, нужди и възраст; контролирана превенция от стареене на кожата.

Планирайте своята програма

МЕТОДИТЕФантастични резултати
без скалпел


„Целта на неоперативното моделиране е сериозна и качествена, но ненатрапчива промяна. След намесата на опитния дерматолог лицето трябва да изглежда свежо и отпочинало, с подсилена естествена красота, но без да е видоизменено“, казва д-р Денкова. Със средствата на неинвазивната естетична медицина д-р Денкова и екипът й успяват максимално да доближат ефекта от работата си до този от пластичната хирургия. Правят го виртуозно, като спестяват на пациента болката и дългото възстановяване, свързано с всяка хирургична намеса.

Каталог с процедури

ТЕХНОЛОГИИТЕЕстетика от
ново поколение


В клиниката на д-р Денкова професионалните умения се съчетават хармонично с новите технологии. Клиниката се гордее с лазерния си център, в който работи екип с над 12-годишен опит. Оборудването отговаря на последните световни изисквания и дава възможност да се извършват процедури с отличен ефект при изключителен комфорт за пациента. С широкия диапазон манипулации се решават дерматологични проблеми и се постигат впечатляващи резултати в областта на лазерната епилация, моделирането и подмладяването на лице и тяло.

Изберете своята терапия

РАЗВИТИЕТОСилата
на опита


Д-р Радина Денкова е член на Европейската академия по дерматология и венерология, на Асоциацията на свободнопрактикуващите дерматолози и на Българското дерматологично дружество.

‘‘Естетичната дерматология се развива с всеки изминал ден. За да я следваме, трябват воля, усилия и непрекъснато самоусъвършенстване“, казва д-р Денкова. Самата тя е специализирала в Бон, Париж и Виена. Редовен гост е на глобални форуми, представящи последните научни открития в използването на минимално инвазивни подмладяващи методи. През последните години е един от водещите лектори и обучители в естетичната медицина у нас.

Последвайте ни

ЕКИПЪТДерматологията
като кауза


Да работи за доброто име на дерматологията за д-р Денкова е също толкова важно, колкото и да прави най-доброто за пациентите си. Затова тя организира първите специализирани обучения в България с участието на световно признати имена. Създава собствена Академия, в която предава знанията си на млади специалисти. И, разбира се, лично разкрива тънкостите на професията си на всеки лекар от своя екип, като по този начин гарантира спазването на пълна безопасност и на високи стандарти.

Запознайте се с екипа ни

ЕСТЕТИЧНИЯТ ЦЕНТЪР#Оборище10


Стремежът на д-р Денкова към най-високият стандарт за естетична грижа определя и избора на място за втори адрес на клиниката. Разположен на ул. „Оборище“ 10 в района на Докторската градина, естетичният център DR—DENKOVA DERMATOLOGY е тих, комфортен оазис. Неслучайно на този адрес е и бюти секцията, която предлага цялостна козметична грижа. Тук всеки специалист работи в името на красотата и я превръща в съвършен ритуал.

Вижте видеото