DR—DENKOVA DERMATOLOGY
Нашата мисия

Ние вярваме, че красотата е вътрешна потребност, която не изчезва с времето и подкрепяме естествения стремеж на нашите пациенти да се наслаждават на всеки етап от живота си. Затова приемаме като наша мисия грижата за младостта, здравето и самочувствието на нашите пациенти и сме стожер на тяхната естествена красота. На красотата извън матрицата.

DR—DENKOVA DERMATOLOGY
Нашата мисия

Ние вярваме, че красотата е вътрешна потребност, която не изчезва с времето и подкрепяме естествения стремеж на нашите пациенти да се наслаждават на всеки етап от живота си. Затова приемаме като наша мисия грижата за младостта, здравето и самочувствието на нашите пациенти и сме стожер на тяхната естетвена красота. На красотата извън матрицата.

За д-р Денкова

Д-р Денкова е един от най-признатите професионалисти в сферата на естетичната дерматалогия както у нас, така и в чужбина.

Нейната способност, да се справя с различни дерматологични несъвършенства и да възстановява младежкия контур на лицето, е несравнима.

Тя завършва медицинското си образование в България, а след това специализира в Бон, Париж и Виена. Редовен гост е на глобални форуми, представящи последните научни открития в минимално инвазивните подмладяващи процедури. През последните години д-р Денкова е и един от водещите лектори и обучители по естетична дерматология в над 50 държави по целия свят.

“Естетичната дерматология се развива с всеки изминал ден. За да я следваме, трябват воля, усилия и непрекъснато самоусъвършенстване”

dr denkova sign white

Малко медицински професионалисти успяват да напипат пулса на непрекъснато разрастващата се естетична дерматология така, както д-р Денкова. Затова и тя е позната сред пациентите си като „Queen D“ – кралицата на естетичната дерматология.

#TeamDenkova
ЕКИПЪТ НАDR—DENKOVA DERMATOLOGY

Екип Денкова включва над 40 висококвалифицирани професионалисти с неоспорим опит в сферата на естетичната и дерматологичната грижа. Всички дерматолози, лазерни специалисти и медицински козметици са преминали през специализираната програма за усъвършенстване на д-р Денкова и следват нейните доказани във времето методи за диагностика и персонализирано лечение.

#TeamDenkova работи неуморно с една единствена цел – да подчертае и върне блясъка на естествената ти красота. Красота извън матрицата.

ВИЖ ЦЕЛИЯ ЕКИП
DR—DENKOVA DERMATOLOGY
Клиники

До виртуозните умения и естетичния усет на #TeamDenkova можете да се докоснете на три локации в България:

denkova klinika oborishte
Клиника "Оборище", София
denkova klinika simonovsko
Клиника „Симеоновско шосе“, София