възраст икона

20-60

Подходяща
възраст

времетраене икона

45 мин.

Времетраене

необходим брой процедури

6-8

Необходим
брой процедури

Сешоар Икона

Апаратна

Тип
терапия

Без целулит. Без токсини.

Възможно ли е едновременно да изваем тялото си и да го прочистим от вредните вещества? Да! С мощното си въздействие, зеленият лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това освобождава от токсините и изглажда кожата.

Verju

БЕЗ БОЛКА

Първият и единствен зелен лазер Verju за третиране на тялото работи неинвазивно, затова по време на процедурата няма да усетите никакъв дискомфорт.

ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

Зеленият лъч с вълна 532 нанометра доказано въздейства върху хипертрофиралите мастните клетки и стимулира отделянето на повече липидни материали.

ЦЯЛО ТЯЛО

Зеленият лазер позволява прилагането му в различни зони на тялото като ръцете, торса, задните части и бедрата. Без възстановителен процес.

Предимствата на Verju

За разлика от други лазери, след терапията с Verju не е необходимо кардио натоварване за изхвърляне на мазнините. За ускоряване на изтласкването им се препоръчват леки физически упражнения и здравословен начин на хранене, прием на повече вода и лимфен масаж.

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразписНашите специалисти ще ви информират за специални отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.

Как да планирате своите естетични процедури?

Процедурата протича без разрези, болка или загряване. Системата Verju, която се състои от 6 различни лазера, работи върху проблемната зона на тялото 30 минути.

Приложената енергия втечнява натрупаните под кожата излишни мазнини. Лазерът създава и отвор в клетките, през който ненужните натрупвания изтичат заедно с токсините и се изхвърлят по естествен път чрез лимфата.

Зеленият лазер Verju е напълно неинвазивен, затова странични ефекти не се наблюдават. Процедурата не изисква време за възстановяване.

Възможно е да забележите положителни промени в текстурата на кожата още след първата процедура. Оптималните резултати се очакват 1 седмица след последната манипулация.

Правят се между 6 и 10 процедури, всяка с продължителност до 40 минути. Приложението им е веднъж или два пъти седмично в зависимост от индивидуалните нужди на всеки пациент. Това се съгласува със специалист на DR—DENKOVA DERMATOLOGY.

Изваяно тяло. Без токсини.

Уникалното действие на зеления лазер Verju намаля обиколката, стопява портокаловата кожа и същевременно, извежда токсините от тялото.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: