възраст икона

15-60+

Подходяща
възраст

времетраене икона

30-60 мин

Времетраене

необходим брой процедури

6-8

Необходим
брой процедури

тип терапия

Козметична/Медицинска

Тип
терапия

Красoтата и здравето като идеология и наука. ZO®SKIN HEALTH.

Луксозната медицинска козметика на ZO®SKIN HEALTH, също като нейния създател, е посветена на изящната, искряща и здрава кожа. Философията на известния дерматолог, д-р Обаджи е ключът към невероятните свойства на ZO®SKIN терапиите, а именно – младостта, жизнеността и блясъкът са резултат от една истински здрава кожа, която се уповава на грижите на науката.

ZoSkin Kozmetichni

ZO®SKIN терапии за нуждите на вашата кожа

Казват, че красотата изисква жертви, но ние не мислим така. Използваме и прилагаме специални терапии с продуктите на ZO®SKIN, защото красотата на кожата изисква внимание, прецизност и вникване в детайлите и спецификите, скрити зад науката за здрава кожа. И за да покрием нуждите на всяка една, разполагаме с богато меню от ZO®SKIN терапии.

Zoskin

Тристъпковият ZO®SKIN пилинг се бори с хиперпигментациите и фините линии. Пилингът съдържа трихлороцетна киселина, ретинол и ексфолианти, като тази комбинация осигурява антиоксидантно и мощно анти-ейдж действие.

Цели се изсветляване на кожата, както и изравняване на тена, до постигане на гладка и сияйна текстура на кожата.

Създадена специално за кожа, склонна към зачервяване, розацея, както и при чувствителна кожа. Помага за минимизиране на повърхностното омазняване на кожата и има успокояващ ефект.

Терапия, която зарежда кожата и подобрява отпускането ѝ. Незабавният попълващ ефект възстановява хидратацията като допълнително с това и подсилва цялостния здрав и свеж вид на кожата.

Тази терапия цели да нормализира омазняването, да намали разширяването на порите и същевременно да матира кожата. Бори се с проблемите съпътстващи появата и развитието на акне.

Каква е ролята на домашната грижа и козметиката, която използваме?

Съпътстващата домашна грижа е есенциална и препоръчителна, за да може да се разгърне пълният ефект от терапиите. Нашите специалисти ще ви насочат към точните продукти от линията на ZO®SKIN, подходящи за вашата кожа. За оптимални резултати.

Как да планирате своите естетични процедури?

Да. Предлагаме и препоръчваме използването на козметика за домашна грижа ZO®SKIN, като част от продуктите са необходими за подготовка на кожата преди, а други са страхотен завършек след самите ZO®SKIN терапии. Продуктите на ZO®SKIN са разделени в 4 основни стъпки – подготовка на кожата, превенция и корекция, защита и допълваща грижа. Нашите специалисти ще ви насочат към най-подходящите за вашата кожа продукти.

Всяка терапия е специфична, сама по себе си. Приложението ѝ зависи от състоянието на кожата и характера на процедурата. Например, тристъпковият ZO®SKIN пилинг може да се извърши еднократно, докато останалите терапии могат да се прилагат регулярно през 1-2 седмици. Всяка от тях може и да се комбинира с различни видове допълващи процедури като микронидлинг, поставяне на хиалуронови филъри и др.

ZO®SKIN терапиите нямат възрастово ограничение и са подходящи за всяка една кожа, стига предназначението на терапията да отговаря на нуждите ѝ.

Повечето от козметичните ZO®SKIN терапии траят около 1 час, а пилинг отнема около 30 минути.

Продуктите на ZO®SKIN се отличават с ненадминатото свойство да проникват дълбоко в тъканите и дермата, за да подобрят здравето на кожата отвътре навън. На това се дължи и дълготрайният ефект на всяка една терапия от ZO®SKIN серията.
Ефектът при повечето ZO®SKIN процедури е незабавен, като веднага след терапията, видимо се подобрява свежестта и блясъкът на кожата. С времето ефектът се разгръща още повече.

Честотата зависи, както от самия вид на терапията, така и от спецификите и състоянието на кожата ви. При консултацията с нашите специалисти, те ще ви изготвят препоръчителен план за честотата на процедурите, както и за домашната грижа и продуктите към нея.

Открий коя е твоята ZO®SKIN терапия

Подарете на кожата си здраве, блясък и свежест с луксозната медицинска козметика на
ZO®SKIN HEALTH. Доверете се на науката.

Запазете час

    Искам час за следната процедура: